Google Apps

Solution Group är auktoriserade Google Apps återförsäljare.
Vi hjälper även till med att migrera ett befintligt mailsystem in till Google Apps. Vill ni veta mer om Google Apps eller behöver assistans är ni varmt välkomna att 
kontakta oss!

Säkerheten först
Det finns dussintals säkerhetsfunktioner i Google Apps som är specifikt utformade för att hålla dina data säkra, skyddade och under kontroll. Dina data tillhör ingen annan än dig självoch med verktygen i Apps kan du styra bl.a. vem du delar data med och hur. Google Apps™ nätverk av datacenter ger verklig säkerhet och garanterar stabil åtkomst till dina data dygnet runt, alla dagar.

Håll kontakten var du än är
Med Google Apps sparas allt ditt arbete automatiskt i molnet. Du har tillgång till din e-post och kalender, dina dokument och webbplatser, och du kan jobba skyddat på vilken enhet som helst, var som helst i världen. För ditt företag innebär det att alla dina anställda och samarbetspartner kan vara produktiva på valfri enhet med en internetanslutning, var de än är.

Arbeta bättre tillsammans
Med Google Apps kan du och ditt team jobba snabbare och smartare. Google Apps förenklar samarbetet mellan dina anställda, partner, återförsäljare och vem du vill, från olika team, företag och platser. Med Google Apps kan du dela och redigera många olika slags filer – dokument, kalkylark, presentationer och annat – i realtid. Ni slipper slösa tid på att e-posta olika filversioner fram och tillbaka – när dokumentet lagras i molnet har alla berörda automatiskt tillgång till den senaste versionen. Är inte det bättre?

Osynlig IT som bara fungerar
Lägg mindre tid på IT-infrastrukturen. Dina anställda får ständig tillgång till den senaste programvaran, inklusive aktuella funktioner och säkerhetsuppdateringar. Du behöver inte köpa eller underhålla servrar, och allt kan skötas i ett enda gränssnitt.