Google-erbjudande

Välkommen till Solution Group! 

Nu har du chansen att få 1000:- i rabatt på en topp-synlighet på Google!
Vi skjuter till 1000:- plus att du får uppläggningen av kampanjen utan extra kostnad! 

 

På detta sätt får du chansen att prova vad det kan ge dig/er. Du behöver inte börja annonsera i mars, utan väljer själv den period som passar. Beslutet att göra det skall dock vara i mars för att få ta del av erbjudandet.

Varför då? Jo, för att vi anser att chansen att du ska bli nöjd och vilja fortsätta anlita oss är stor. Har du en bra hemsida och bra produkter, finns det nästan inga gränser för hur många försäljningar du kan få när du syns bra på Google!

Fyll i nedanstående mail-formulär med ditt företags hemsida och ditt telefonnummer så kontaktar vi dig och ger dig mera information innan du tar ditt beslut. Inga uppsägnings-krav, inga förbindelser. Vi kör kampanjen tills pengarna är slut. Det tar olika lång tid beroende på bransch och läge och hur mycket du satsat. Därefter hör vi av oss med besöks-statistik på din hemsida och frågar om du vill fortsätta. Om inte, så är svaret helt kort nej. Och vi kommer inte att tjata.

Vi kommer inte att dela med oss av dina uppgifter. Vi är reko. Punkt slut. 

Välkommen till Solution Group!

 

OBS! Går du ut från denna fliken på vår hemsida så kommer du troligen inte in igen eftersom den bara existerar i samband med Google-annonseringen. Det är inte bindande att skicka nedanståend mail, utan vi kontaktar dig, varefter du tar ett beslut!

 


(Lämna tom)